Glarmester Sode tilbyder montering og udskiftning af vinduer og døre i private hjem og på arbejdspladser.

Udskiftning af vinduer og døre i Nordsjælland nær Gilleleje, Helsingør og Hillerød

Som glarmester har vi erfaring med alt indenfor glas. Derfor håndtere vi naturligvis også udskiftning af vinduer og døre. Vi arbejder primært i Nordsjælland, så bor du nær Gilleleje, Helsingør og Hillerød og har brug for at få udskiftet dine vinduer eller har du en anden glas relateret opgave så hjælper vi gerne.

Arbejde i høj kvalitet

Vores erfaring med glas og udskiftning af vinduer og døre garantere at du ender med et godt resultat i top kvalitet. Vi går meget op i at udføre et ordentligt stykke arbejde da vi bygger virksomheden på tilfredse kunder. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os.

Hvilke vinduer skal du vælge?

Når det kommer til hvilke vinduer der skal erstatte de gamle har du forskellige valg at gå ud fra afhængig af din situation. Pr. BR20 lovkrav skal du vælge 3-lags glas hvis vinduerne skal bruges til en helårsbolig. Skal du derimod bruge vinduerne til en fritidsbolig som et sommerhus, kan du nøjes med 2-lags glas.

Bor du i en storby eller tæt på trafik kan muligheden for støjdæmpende vinduer være en attraktiv mulighed du bør overveje. Ved hjælp af forskellige glastykkelser i rudens opbygning vil ruden give en lyddæmpende effekt og du vil kunne mærke en betydelig forskel i støjniveau.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Så skal du have udskiftet vinduer eller døre i Nordsjælland er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 42 95 94 09 så tager vi en snak om din opgave og hvad den bedste mulighed vil være for dig. Alternativt kan du også kontakte os på vores e-mail kontakt@glarmestersode.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.