Vi har stor erfaring med spejle

Spejle er et essentielt element i ethvert hjem. Uanset om det er et spejl til badeværelset eller opgangen, kan vi være behjælpelige. Som glarmester har vi stor erfaring med diverse glasløsninger, og spejlglas er ikke nogen undtagelse. Leder du efter et spejl det passer perfekt til dig, og har du brug for hjælp til at sætte det op, er vi den helt rette samarbejdspartner. Kræver dit projekt en unik løsning kan vi være behjælpelige med et skræddersyet spejl. Som glarmester kan vi levere et spejl i enhver form og til enhver løsning.

Spejle i specialmål

Når folk køber færdige spejle får de et spejl der ikke altid passe ind i hjemmets indretning. Men med skræddersyet spejle kan du selv være med til at bestemme størrelsen og tykkelsen på spejlet så løsningen passer til lige præcis dine ønsker og behov. Står du og mangler et spejl i specialmål så er vi leveringsdygtige. Som glarmester kan du trygt regne med et produkt i topkvalitet.

Spejle i Gilleleje, Helsingør og Hillerød omegn

Vi arbejder primært i Nordsjælland og har hjulpet kunder med utallige glasløsninger i bl.a. Gilleleje, Helsingør og Hillerød omegn. Har du brug for en speciel spejlløsning i Nordsjælland er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi påtager med glæde arbejdet og lover en løsning du vil blive glad for.

Få et uforpligtende tilbud på et spejlglas

Så leder du efter en effektiv glarmester der kan levere et spejl efter behov i høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 95 94 09. Alternativt kan du skrive til os på e-mail kontakt@glarmestersode.dk eller via vores kontaktformular som du kan finde her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe jer med arbejdet.