Hos Glarmester Sode har vi stor erfaring med glas og glasvægge, derfor har vi også erfaring med New Yorker vægge. Har du planer om at lave markante ændringer til din indretning, så kan New Yorker væg være en attraktiv løsning? En New Yorker væg giver din indretning en tidsløs New Yorker stil som samtidig ikke blokere for lysindfaldet fra stuen til resten af huset.

En lækker New Yorker væg kan give din indretning et helt unikt udtryk det give kontrast til de regulære vægge i dit hus. Dermed vil du få en kombination af bløde runde former og det industrielle look en New Yorker væg.

New Yorker vægge stiger i popularitet

New Yorker vægge har i de seneste år fået meget medvind som en indretningsstil. Den unikke stil har i mange år været populær og regulær i New York og er blevet ret populær i Danmark. Det er svært at sige hvad der er grunden til den stigende popularitet, men en ting er helt sikkert stilen er kommet for at blive.

New Yorker vægge i høj kvalitet

Hos Glarmester Sode har vi stor erfaring med alle glasløsninger. Om du skal bruge en glasvæg til badeværelset, New Yorker væg til stuen eller udskiftning af et vinduer står vi altid klar til at hjælpe dig. Virksomheden er bygget på tilfredse kunder, professionelt og pålideligt arbejde. Derfor kan du trygt stole på at en New Yorker væg fra os, levere i den højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på en New Yorker væg

Har din indretning brug for en opfriskning? Drømmer du om at få installeret New Yorker vægge i dit hjem? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 42 95 94 09 for en produktiv dialog om dine ønsker. Alternativt kan du skrive til os på vores e-mail kontakt@glarmestersode.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på New Yorker vægge.