Skal du have monteret en glasvæg til badeværelse? Glarmester Sode har hjulpet flere tilfredse kunder med diverse glasløsninger, heriblandt glasvægge til bl.a. badeværelser.

Glasvæg i Gilleleje, Helsingør og Hillerød omegn

Vi hjælper primært kunder i Nordsjælland nær Gilleleje, Helsingør og Hillerød omegn med glasvæg og andre relaterede glasløsninger. Har du en opgave til os i Nordjylland påtager vi gerne din opgave.

Glasvæg til badeværelse efter behov

Der er flere forskellige måder at benytte glasvægge på i badeværelset. Typisk glasvæg i badeværelset benyttes som en ramme for badet, men en anden mulighed er at få lavet en vægbeklædning af glas. Dette vil sige at væggene i badeværelset bliver beklædt med glas over fliserne og fugerne på væggen. Dette giver et helt unikt udtryk og gør rengøring til lidt lettere. Når du skal have en glasvæg til badeværelset anbefaler vi at du vælger en væg med speciel overfladebehandling, da dette også vil gøre rengøring lettere. Overfladebehandlingen gør at vandet perler af glasset og snavs, kalk og andre elementer ikke sætter sig så let fast.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning om hvad den bedste løsning er for dig, kan du altid spørge os. Vi har stor erfaring med glas i enhver situation og kan hjælpe dig, så du får løsningen du drømmer om.

Hvad koster en glasvæg?

Prisen på arbejdet er ikke fast, da målene er forskellige fra projekt til projekt og væggene kommer i forskellige størrelser afhængig af hvilke behov den individuelle kunde har. Der er flere aspekter der gælder når der er tale om prisen. Derfor anbefaler vi at du kontakter os for en dialog om din opgave. På den måde kan du få en bedre idé om hvad prisen er på dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud på glasvægge til badeværelset

Står du og drømmer om en glasvæg til badeværelset i dit hjem? Så kontakt os på telefon 42 95 94 09 og få en dialog om hvilken løsning der bedst møder dine krav. Alternativt kan du også sende en mail til kontakt@glarmestersode.dk eller skriv til os via vores kontaktformular med en detaljeret beskrivelse af hvad dit projekt indebære. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en glasvæg til dit badeværelse.