Hos Glarmester Sode har vi stor erfaring med glasløsninger til bl.a. badeværelsesindretning. Leder du efter et mere tidløst udtryk end det traditionelle badeforhæng? Vi kan montere brusedøre og brusevæg i glas efter behov. Vores erfaring med faget garantere at du ender med et resultat du kan være tilfreds med.

Brusedør og brusevæg i glas i Gilleleje, Helsingør og Hillerød omegn

Vi har hjulpet flere tilfredse kunder med montering af brusevægge og brusedøre i glas i Nordsjælland. Bor du i Nordsjælland nær Gilleleje, Helsingør eller Hillerød hjælper vi gerne med opsætning af brusevæg og brusedør til dit badeværelse.

Tilpasset brusedør og brusevæg i glas

Når du bestiller glasløsninger hos Glarmester Sode er ingen opgave uden for rækkevidde. Vi skræddersyr løsningerne til vores kunder så de passer perfekt til kundens behov.

Dine muligheder

Som udgangspunkt er der ikke nogen løsning vi ikke kan udføre med hensyn til brusevæg og brusedør. Med det sagt er nogle løsninger selvfølgelig mere populære end andre og i nogle tilfælde har kunden et helt unikt udtryk de ønsker.

Beslutningen om hvilket glas der skal anvendes er naturligvis vigtigt for det endelige produkt. Nogle foretrækker frostet glas andre er mere til klart glas.

Med hensyn til montering af glasset har du mulighed for enhver løsning du ønsker. Nogle foretrækker en lukket kabine, mens andre foretrækker et åbent bad med en enkelt væg. Det kommer an på der passer bedst til dit badeværelse og hvad du foretrækker.

Få et uforpligtende tilbud på en glasløsning til dit badeværelse

Så har du en drøm om hvordan dit badeværelse skal se ud, kan du trygt overlade arbejdet til os. Uanset hvilken glasløsning du skal bruge så er vi den rette sparringspartner. Vi hjælper både med brusevæg, brusedør, spejle, glasvægge og meget mere. Så kontakt os i dag på telefon 42 95 94 09. Alternativt er vi også tilgængelige på e-mail kontakt@glarmestersode.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.